Happy 50 med Dina Wakley och Tim Holtz

Idag har på nytt gjort ett 50 års kort det är många som fyller 50 år i år… i alla fall i min närhet.

Today I have made another birthday card for some one that turned 50 years old.

Jag tänker använda det fina stämpelsetet från Dina Wakley och Distress Ink, då jag tänker göra en bakgrund av mina tre olika Distress Ink. På min bakgrund och jag använder White Multi-Purpose Card och har på detta stämplat med vitt embossingpulver den stora fina blomman från Dearly Departed. Den stämplade blomman kommer ju först att framträda när det kommer Distress Ink på resten av bakgrunden.

On this card I plan to use the stampset from Dina Wakley and Distress Ink for my background with three diffrent Distress Ink. I have used White Multi-Purpose Card and on top of it have I stamped with white embossingpowder and the big flower from Dearly Departed. The stamped flower is first seen when I put the Distress Ink on top of it.

Jag har även tagit fram Dina Wakley Tissue Pack och där vill jag använda det som är utan tryck för att själv kunna göra mitt tryck. Självklart använder jag VersaFine-Black Onyx för det blir så krispigt och bra tryck av denna stämpeldynan.

I have also used some neutral Dina Wakley Tissue Pack to make my own print and I used the VersaFine-Black Onyx.

Här ser ni min bakgrund den fina blomman har jag dessutom fyllt i och gjort en av blommorna mer blå med hjälp av Distress Ink Salty Ocean. Mitt stämplade Tissue Paper har jag fäst med Distress Collage Medium- Matte. Jag har dessutom tänkt att Foila bakgrunden och det gör jag med Transfer Gel Duo och Deco Foil.

Here you have blue background and to make the flower pop more I have paint it with some more Distress Ink Salty Ocean. My stamped Tissue Paper have I used Distress Collage Medium-Matte to attach to the background. I also plan to foil the background with Transfer Gel Duo and Deco Foil.

En närbild på det Foilerade hjärtan och en cool tjej från Circled Stamp. Den stämplade födelsedags hälsning kommer från Lawn Fawn.

A close up on my foil heart and the cool girl from Circled Stamp.

Detta är mitt färdiga födelsedagskort med den läckra blåa bakgrunden och min stämplade Tissue Paper.

This is my Birthday card with the blue background and the stamped Tissue Paper.

Material:

Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Dearly Departed CMS413

Dina Wakley MEdia Tissue Pack 7.5X10 20/Pkg – Elements

VersaFine Ink Pad Onyx Black

Dina Wakley MEdia Cling Stamps 6X9 – Circled

Tim Holtz Distress Collage Medium 88ml – Matte

Thermoweb Deco Foil Transfer Gel DUO 118ml

Thermoweb Deco Foil Transfer Sheet 6X12 20/Pkg – Silver

Lawn Fawn Dies – Scripty Happy LF1366

Lawn Fawn Clear Stamps 2X3 – Year Six LF1050

Lawn Fawn Stencils – Falling Hearts LF3025

Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 – Imperial Blue 9443E

Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Alphanumeric Emporium 666282

Det här var mitt färdiga födelsedagskort till en 50 år ung tjej i sina bästa år mitt i livet.

Ha en riktigt härlig lördag

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *