Ljuvliga sommar!

Idag tänkte jag visa en somrig layout som jag gjorde under vår scrapträff i Skåne för ett par veckor sedan. Min sambo var på Skansen med vår son samtidigt, och skickade några fantastiska bilder till mig som jag bara var tvungen att scrappa direkt där och då!

Till min layout har jag använt en lite äldre kollektion från Simple Stories – ”Full bloom”. Det är en av mina favoriter, och jag har redan hunnit köpa på mig mer i omgångar då jag nästan scrappat slut på den.

Jag använde ett härligt blommigt mönsterpapper som jag skar ut en rektangel av och fäste i mitten på ett vitt cardstock. Under det blommiga pappret fäste jag ett randigt mönsterpapper som jag hade stansat ut som tag. De två bilderna på sonen, monterade jag först på vit cardstock (jag tycker det är så fint att först montera på vitt papper, och sedan ett färgat. Det blir en sådan fin inramning!), sedan på ett orange mönsterpapper.

Fotona fäste jag lite omlott ovanpå det blommiga pappret, och under det ena fotot petade jag in två tags. Rubriken ”Happy day” är två foamstickers från kollektionen, och jag har även adderat några stickers med meningar, samt lite blandade dekorationer från kollektionen. Innan jag fäste mina tre stickers, limmade jag fast guldflagor från Sizzix, som gav lite extra skimmer.

För att skapa lite liv så målade jag med en glitterpenna från Tonic Studios ovanpå blommorna och fjärilarna. Jag använde även en gammal pilstämpel från Dylusions som jag stämplade med guldfärg. Slutligen adderade jag ett par paljetter, några enamel dots samt skvätte lite orange färg på de vita fälten.

Jag hoppas ni tycker om layouten!

Kram, Hanna

Jag har använt följande produkter:

Simple Stories collection kit 12×12 Full bloom
Simple Stories bits and pieces die cut floral Full bloom
Simple Stories foam stickers Full bloom
Simple Stories enamel dots Full bloom
Sizzix decorative metallic flakes gold
We r memory keepers 3-in-1 punch rounded tag

Det här inlägget postades i Inspiration, Layout och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *