Söt pralinbox till Alla Hjärtans Dag!

Varje jul får jag och min man helt fantastiska hemmagjorda tryfflar av våran vän och kollega Pauline Morgensterns och i år fick vi dom i världens sötaste små askar. Papperspysslaren i mig ritade så klart genast upp en mall att ha. Och nu i helgen kom jag på att det kunde ju kanske vara ett kul Alla Hjärtans dag present tips att dela med sig av här. Det måste ju inte ligga just hemmagjorda tryfflar i (-:

Jag gjorde några små förändringar på ursprungsasken men till största delen är den som orginalet. Pappret jag använt är det helt underbara ”Sweets” från Prima som du hittar HÄR.

När jag gjort klart min ask var jag ju bara tvungen att kolla med Pauline var hon fått mönstret ifrån så jag kunde uppge det och då visade det sig att hon designat asken själv! Här hittar ni Paulines egen tryffelsida med helt underbara bilder – ni måste bara se dom!Och generös som hon är sa hon att det var helt OK om jag delade med mig av mönstret/mallen till er. Här kan du ladda ner en pdf av mönstret Praline Box Template . Ha en skön vecka, Karin

peppermintpatty42@hotmail.com

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Söt pralinbox till Alla Hjärtans Dag!

  1. Pandora skriver:

    Jättesöt ask! Får nog testa vikningen ikväll…
    Länken funkade alldeles utmärkt för mig (är visserligen själv inloggad på WordPress, men tror inte att det gör någon skillnad). Man får upp pdf-filen och väljer sedan ”spara” eller möjligen ”spara kopia” och vips finns den nånstans på hårddisken som man förhoppningsvis kommer ihåg. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *