Craft Mates Easy Snappin’ Organizer

Idag gör jag reklam för den helt fantastiska Craft Mates Easy Snappin’ Organizer. Den här pärmen som innehåller 12 st avlånga lådor med 7 st  fack vardera (sammanlagt  84 st fack!)  är lätt att vika ihop och ta med sig och det bästa av allt; här ligger alla dina smådetaljer/embellishments helt säkert . Varje fack är ca 2x2x3 cm stora vilket gör att de flesta embellishments man har går ner men utan att lådorna behöver ta onödigt utrymme. Om du inte vill ha med hela pärmen är det dessutom lätt att bara ta ut en av lådorna och ta med den.

Det som gör att den skiljer sig från andra, vanliga förvarings boxar är att varje enskilt litet fack har ett eget lock vilket gör att man aldrig av misstag får ner blåa rhinestones bland dom rosa osv! Dessutom kan aldrig ett lock gå upp av misstag eftersom du för att öppna ett fack måste hålla in en liten spärr längst ut på kanten av lådan. Helt suveränt när man tex ska få upp just en speciell brad bland 150 andra och istället för att pilla runt i evigheter bara kan tömma ut innehållet ur facket, plocka ut bradsen UTAN att sakerna i dom andra facken också följer med och sen bara ösa tillbaka resten.

 Det var allt från mig denna gång. Ha en skön dag!

Karin

Det här inlägget postades i Förvaring. Bokmärk permalänken.

1 svar på Craft Mates Easy Snappin’ Organizer

  1. Pandora skriver:

    Har två lila pärmar i olika storlekar och de är verkligen fantastiska! Det får plats nästan hur mycket som helst! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *