Mera favoriter!

Till idag har jag gjort ett vårligt födelsedags kort där jag frossat i alla underbara verktyg som finns hos Cili! Till den söta rutan i mitten har jag använt en av Spellbinders nya stansar som jag är helt kär i!!! Vilket stämplat motiv som helst blir ju ett vackert konstverk med den inramningen – och egentligen hade det ju faktiskt räckt med detta – men som sagt – jag frossade loss!!!

Blom-bården bakom har jag stansat ut med Martha Stewart bård stans  i Tim Holtz distress cardstock Peeled Paint och sedan distressat lite – med just Peeled Paint ink. Helt suveränt att kunna välja cardstock som matchar ens stämpelfärg – så så klart har jag använt Peeled Paint distress ink till mitt stämplade träd (-:

För att få lite mer liv i kortet har jag embossat ytterligare en blom-bård med hjälp av Cuttlebugs embossing folder. Bakgrundspappret har jag stämplat med tea dye ink och för att slippa stämplade ringar precis där jag ville ha den embossade blombården satte jag en tejpremsa där medan jag stämplade.

Tips: Om du jobbar med ett ömtåligt papper kan du först ”damma till” din tejpbit genom att sätta fast den mot kläderna så fäster den inte så hårt!

Dom söta blommorna i trädet är utstansade med en av Tonic Studios suveräna stansar. Mer om dessa lite längre fram här på bloggen! För att få dom på plats använde jag mitt absoluta favori lim: Stong and precise från Scotch.

Detta var allt från mig idag, ha en skön vecka, Karin

http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Mera favoriter!

  1. Pandora skriver:

    Mycket läckert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *