Våga stämpla på mönstrat papper!

Idag tänkte jag bara slå ett slag för att våga stämpla på mönstrat papper och dessutom utan att färglägga (-:!

Till det här kortet har jag använt vanligt kvist papper och sedan det underbara pappret Shabby Chic Sweets som jag stämplat mitt motiv på och sedan skurit ut med en cirkelskärare.  Cirkelskäraren är ett av verktygen här hemma jag inte skulle kunna klara mig utan – som ni snart säkert kommer upptäcka är jag nämlgen såld på att göra window cards  och med en sådan kan man göra ramar, fönster etc. i precis den storlek man vill.

Ha en skön dag, Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

5 svar på Våga stämpla på mönstrat papper!

 1. Ziro skriver:

  Vad fint! Man kanske skulle våga sig på att stämpla på mönsterpapper!

 2. Pandora skriver:

  Jättefint! Har inte kommit på idén att stämpla direkt på mönstrat papper, förutom när jag klippt ut delar och klistrat ihop för att slippa färglägga…
  Ska genast anteckna detta i min idébok. 🙂

 3. Minerva skriver:

  Vilket underbart kort! Vad är det för märke på den fina fågelstämpeln?

 4. lenislenis skriver:

  VAckert kort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *