Cool kille – Skapa med collection kit.

Jag tycker ibland att det är svårt att verkligen matcha ihop olika papper. Det finns många olika bra hjälpmedel tex färgsnurror som den Maya tipsar om här.  Idag visar jag därför inte upp ett nyskapat alster utan vill lyfta fram en i mitt tycke superbra grej, nämligen de olika kollektions kiten, paperpads eller vad man nu väljer att kalla dem.

Det jag gillar med kiten är att de är matchade i nyanser och toner och alla papper går bra ihop oavsett hur du kombinerar dem. I mitt alster här nedan har jag tex använt ett kit från en av Cosmo Cricets äldre kollektioner.

I stort sett alla tillverkare släpper sina papperserier som kollektions kit eller paper pads och det är ofta lite mer prisvärt än att köpa papper och vissa dekorationer lösa. Därför tycker jag absolut att du ska kika in webshoppen och kika på alla de läckra papperskit och paperpads som finns i butiken.

Sist men inte minst vill jag passa på att nämna att det just nu pågår en jätterea i den fysiska butiken då Cicci rensar för att få plats med alla nyheter som formligen ramlar in i butiken just nu. Så har du vägaran förbi Göteborg ska du absolut inte missa ett besöka oss!Tack för titten!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *