Glitter cardstock i precis vilken nyans som helst!!!

Jag använder inte särskilt mycket glittrigt till mina kort, men små detaljer som blänker till älskar jag. Jag har en del glitterpapper hemma, men när man väl vill ha lite ”glamour” på sitt kort kan man ge sig den på att man inte har just rätt nyans av glitterpapper hemma. Nu finns lösningen!!!! Spray and Sparkle!!!! 

Stansa eller klipp ut det du vill ska glittra, ta med det till en plats med ventilation och spraya – torkar på mindre än en minut. Och billigt blir det också – till mina kort har jag tex. stansat ut mina fjärillar med Tonic Studios fina fjärillsstans i papper från en EU brochyr som låg hemma och skräpade!!!

Önskar att ni kunde se dom i verkligheten för dom är alldeles underbara!!!

Stämpeln är från Hero Arts

Ha en skön vecka!

/Karin  http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *