Sötaste dekorationerna med October afternoons papper!

Nu är jag så där kär igen – denna gång i October Afternoons nya papper 5 and dime. Redan första sidan man får upp i blocket ropar man åhhhh för där finns 49 ursöta runda vintage/retro bilder. – och det bästa av allt – det finns två sådana sidor!!! Jag använde några av dom till att göra mina egna ”rosettes” aller vad man nu vill kalla dom.

Lättaste sättet att få ”blommorna” jämna och fina är att stansa ut två ”pepparkakrblommor” eller runda cirklar. Sedan bigar jag mellan varje båge och klipper ett hack in till mitten. Pappret jag använt till blommorna är också OA – 5 and dime och Thrift Shop.

Sedan viker jag de två cirklarna som dragspel och sätter ihop dom. Den lilla retro bilden sätter jag sedan över mittenhålet med en fäst-kudde.

Ha en skön dag!

Karin

http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *