Stämpla med dabbers

Du har väl inte missat de fina Jenni Bowlin-dabbers som anlände till shoppen nyligen? Färgerna är jättefina och dabbers är ett så praktiskt sätt att använda akrylfärg. För dig som inte vet vad dabbers är så kan man säga att det är en behållare med akrylfärg som har som en kudde i toppen. För att få ut färgen kan man antingen skruva av locket och använda pensel som vanligt, eller så vänder man hela burken upp och ner och duttar ut färgen med kudden. Smidigt när man är lat och inte orkar mecka med penslar. Det gör det också lätt att stämpla med akrylfärg. Bara dutta på färgen på stämpeln och stämpla för glatta livet. Kom bara ihåg att tvätta stämpeln (skölj under kranen till exempel, eller använd stämpelrengöring) INNAN färgen torkat. Torkad akrylfärg går inte bort.

IMG_5234

Här har jag använt två färger och stämplat cyklar från Hero Arts-setet bicycles med. Färgerna heter Lemon Drops och Chewing Gum. Det syns inte så bra på bilden men bakgrunden glänser med pärlemorskimmer. Innan jag stämplade gned jag in pappret ordentligt med Perfect Medium, sedan hade jag på massor av Perfect Pearls i färgen Perfect Pearl. Det är fint med kontrasten mellan den blanka bakgrunden och den matta akrylfärgen. Sen har jag bara prytt kortet med två cardstock stickers från October Afternoon. Stickersarket kommer från 5 and Dime-setet. Den svarta stickersen har jag fäst med 3D-kuddar och haft på ett lager Glossy Accent på för jag kan aldrig bara låta något vara som det är 😉

IMG_5238

Här syns både skimret i bakgrunden och de matta cyklarna lite bättre. Visst är de galet söta???

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Stämpla med dabbers

  1. Sara_80 skriver:

    Åh vilka fina färger! Jätteläckert med cyklarna! 🙂

    /Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *