Frossa loss med Daubers!

För en tid sedan hade vi DT-träff och då fick jag prova Daubers för första gången – Ja, ja, jag vet vad ni tänker – Hur kan man vara DT hos CiLi och inte testat det tidigare??? Tja, som vanligt har jag haft mina egna små lösningar på saker och ting, men varje gång man sedan testar dom ”riktiga” grejerna så fattar man ju skillnaden. Nu har jag en hel liten rad med daubers till hands och använder dom hela tiden.

Till det här kortet har jag först stämplat Hero Arts söra cling stämpel med embossing ink och sedan embossat med clear embossing. Därefter stämplade jag med Hero Arts Envelope Pattern med distress ink; tea dye cham. Därefter doppade jag min dauber i Distress ink; Walnut Stain och gnuggade inifrån och ut för att få skuggeffekten.

Skar till kortet och embossade ett sentiment (även det från Hero Arts) i Rangers guld, Knöt ett litet band runt och så fäste jag motivet med foam pads.

Det var allt från mig idag! ha en skön vecka, Kram Karin

http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *