Somrigt bokmärke med Tim Holtz Butterfly-die

Jag har en moster som är en riktig bokslukare. Det finns ingen jag känner som läser så mycket som hon gör och jag har en släkt full med bokslukare så det är rätt bra gjort. Eftersom jag är en snäll systerdotter så gör jag ofta bokmärken och skickar till henne och nu har jag testat en ny modell.

IMG_5341

Detta bokmärke är mestadels gjort av sånt jag hade liggande. En tjock tag som suttit på en tröja har varit basen till fjärilarna. Sedan klistrade jag fast lite spillbitar av papper på ena sidan innan jag stansade ut fjärilarna med Tim Holtz movers and shapers-die Butterflys. Med de tjocka diesen kan man utan problem stansa ut saker ur de flesta material, till och med tunnt trä-fanér eller som jag gjorde, tjock chipboard. Jag fäste ihop fjärilarna med ett band som jag klippt loss från en tröja (ett sånt man hänger upp dem i galgen på affären) och limmade på en spillbit på andra sidan fjärilen också. Sedan pyntade jag fjärilarna och bokmärket var färdigt. Jag har stämplat dem med den stora bakgrundsstämpeln i Tim Holtz set Papillon och lagt på lite glimmermist och pärlor och bling.

IMG_5344

En trevlig sommarpresent istället för en blomma när du blir bortbjuden kanske? En bra pocketbok och ett snyggt bokmärke. På bokhandeln kan man köpa så här snygga bokfodral också om man vill lyxa till presenten lite extra. Varför inte ge bort favoritboken efter att du läst färdigt den (om den nu inte är full med sand och fula fläckar efter varma dagar på stranden). Då kan man ju kosta på lite extra med omslaget istället och så vet du ju att mottagaren får en bra bok 🙂

IMG_5343

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Somrigt bokmärke med Tim Holtz Butterfly-die

  1. Terés skriver:

    Det här snor jag direkt! Underbart bokmärke…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *