Bli som barn på nytt med OAs nya papper!

Jag har sagt det föut; jag är helt kär i October Afternoons nya papper 5 and Dime! Utöver superfina mönstrade papper finns även två underbara klippark med bilder från gamla skol- affisher och jag blev som barn på nytt när jag fick börja klippa i ett (-:

Dessutom DT-träff  så jag kunde gå loss och prova en massa olika roliga verktyg och det reulterade i det här kortet:

Till mitt kort har jag använt; October Afternoons papper och Bazzill Cardstock. Gräset klippte jag med en Martha Stewart Fringe sax och huset är utstansat i Core’dinations med Tim Holtz läckra House die som jag sedan embossat med en embossing folder; Sizzix Texture Fade – Clock and Steampunk) och efteråt sandpapprat lätt för att få fram den lite slitna looken. Nu är ju detta inget vintage kort, men Core’dinations papprena är ju en dröm för alla som älskar det och för er som inte redan vet så finns dom i en oändlig massa färger men även i alla Distress Inks toner så att man kan få matchande papper till sin stämpelfärg – helt suveränt tycker jag!

Jag har gått över huset och gräset med en Dauber ”duttadad” i  Walnut Stain (TH Distress Inks) dynan  för att få lite snyggare kanter och för att slippa alldeles för bleka moln (vilket det ibland blir när man stämplat vitt på färgat, grängat papper, eller alldeles för markerade, som det blir om man klipper ut i tex. Bazzill  så stämplade jag mina moln på vellum papper innan jag klippte ut och limmade dit – med mitt favorit lim; Strong and Precise från Scotch.

Ha en bra dag!

Karin

http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *