Teknik tips – Masking

Idag slår jag ett slag för en teknik som absolut inte är ny, men som man ibland glömmer av att använda; Masking!

För att få dina motiv att överlappa varandra som i min rad med snäckor (stämpeln är från ett av mina älsklings set från Hero Arts; Antique engravings) stäplar du först ditt motiv på en bit skräppapper och klipper ut – jag formar alltid mina med ett litet handtag så jag slipper pilla med fingrarna på den alldeles nystämplade bilden.

Sedan stämplar du din första snäcka där du vill ha den, lägger på din stämplade skräpbit som skydd och stämplar dit nästa motiv osv.

Klippte sedan runt kanterna på mina snäckor.

Denna gång är inte ideen helt min egen utan jag har inspirerats mycket av ett kort jag laddat ner till min ”idee” mapp för länge sen och vill så klart ge designern kredit, men hur jag letar kan jag inte hitta vem som gjort kortet. Vet bara att texten är på holländska på kortet – vet ngn får ni gärna höra av er!!

Ha en skön Tisdag! Karin

http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *