SEW EASY

 

Ja, det är verkligen sååå enkelt att fixa till det där lilla extra på dina kort med sew easys sewing tool. Perfekt om du inte har någon symaskin eller inte vill släpa med dig den också (-: Till skillnad från en symaskin (!) är verktyget pyttelitet så det får lätt plats i vilken överfull scrapväska som helst (-;  Till mitt kort provade jag enklaste varianten ”raksöm” och du helt enkelt bara rullar seweasy    ”naggen” där du vill ha din söm och så gör den jämna perfekta små hål att sedan sy i. Jag räknade precis och CiLi har 14 olika huvuden – kostar bara 35 kr st!) att köpa till och med varje mönster kan du göra en hel rad vackra dekorsömmar = oändliga möjligheter! Och så finns det urläcker floss (broderigarn)

 att köpa till – både enfärgat och häftiga ”randiga” !

Till mitt kort har jag använt dom underbara papprena från October Afternoons nya serie 5 and Dime.

 Ha en bra dag, Karin

http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *