Gulligt inbjudningskort!

Barnkalas snart? Om får ni idag tips på ett supersanbbt som ni kan massproducera om det skulle behövas!!!

Jag har använt October Afternoons underbara papper 5 and Dime till den lilla taggen och det gula pappret är också OA och det gröna från Cosmo Crickets Odds and ends! Till kanten har jag bara stansat en Martha Stewart bord som jag vikt runt kanten och limmat fast. Enkelt va?

För lite mer arbetade kort och scrapsidor kan det vara fint (och billigt (-: ) med egentillverkade blomdekorationer. Ni har väl inte missat att vi erbjuder kurs i detta den 12:e oktober. Cili har även en massa andra roliga kurser som du hittar i web shoppen – det är även där du gör din anmälan .

Ha en skön vecka, Karin

http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *