Kinamatslåda i miniformat

IMG_5705

Jag har gjort en söt liten kinamatslåda med hjälp av Silhouetten. Jag älskar att bygga små lådor och prylar men har inte vidare tålamod med att sitta och rita och mäta. Då är det ju perfekt att man lätt kan skära ut lådan med sin Silhouette istället. Då kan den ju bli så stor som den behöver vara för det som ska ligga i den också. Den här lådan är lagom stor för att rymma en liten present som ett litet halsband eller några smågodisar.

IMG_5706

Här ser man locket lite bättre. Jag har även skurit ut den lilla tagen, målat den med en Jenni Bowlin dabber, satt fast en öljett med hjälp av min Crop-a-dile och stämplat en liten hälsning. Stämpeln hittade jag i mina egna gömmor. Ett tips, den lilla mönsterbården har jag klippt ut för hand ur ett mönsterpapper, det är bra när man inte har någon kantstans som passar för det projekt man håller på med. En liten knapp med rosett fick vara enda prydnaden för jag gillar formen på lådan så jag ville inte att den skulle försvinna bland massa pynt.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Kinamatslåda i miniformat

  1. Annica skriver:

    Måste bara lämna ett avtryck här inne. Är här och kikar titt som tätt. Jag får så mycket inspiration från dig! Hoppas du får en trevlig helg!
    /Annica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *