Förvaring av små dekorationer

Jag läser gärna om hur andra inrett sina scraprum/hörnor och drömmer om ett eget. Inte så att jag egentligen inte har plats eller möjlighet, det bara inte blir så hemma hos mig… Istället köper jag gärna massor av olika förvaringssystem, en del bättre än andra. Ett som verkligen fungerar för mig är Craft Mates förvaring för småsaker.


Det finns flera olika storlekar och väskor i serien och så här ser min samling ut (för tillfället – det kommer flera…)


Man kan köpa lösa askar i olika storlekar. Jag har tre olika än så länge. En del finns både i enkla och dubbla rader. Det som är extra fiffigt med de här (för det finns ju ganska många typer av sorteringsaskar) är att det finns en liten spärr i locket som gör att det inte öppnar sig om inte du vill! Perfekt om man vill slänga ner en ask i väskan för att ta med sig på träff eller något. Man trycker in den lilla knappen på sidan och öppnar just det/de fack man behöver.  Resten är låsta. Varje fack går alltså att öppna för sig, det är inget stort lock som täcker hela.


I den mindre av mina lila väskor har jag öljetter och andra minisaker. Enkelt att välja om man vill ta med rubbet på träff eller bara ett par enstaka rader (i dessa ”bokväskor” är det enkelrader).


I den större versionen förvarar jag brads och Tim Holtz-prylar, förutom de som är för stora förstås. Men de finns i asken med större fack. Jag har t ex alla jul/vinterbrads i en egen rad så den är lätt att ta med när det det är säsong (eller lämna hemma när det inte är det).

Det finns även en större väska att hänga på axeln där det ryms mååååånga lådor (finns även i svart).

Spana in alla olika versioner och storlekar i webshopen eller kom in i butiken och titta på dem direkt så kan du också få lite ordning på alla småprylar! 🙂

Det här inlägget postades i Förvaring. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *