Kärlekshäfte

Jag har nyligen fått hem världens roligaste pappersstack som heter Tattered Times.
Så jag satt och bläddrade igenom det och smekte sidorna lite och kom till ett blad
med ett gäng biljetter. Och då kom jag på att jag ville göra ett biljetthäfte.
Så här blev mitt resultat.

Jag använde mig av ett Tim Holtz distress cardstock med kulören Forest Moss och mönsterpapper från papperstacket Tattered Times. Jag har även gjort hål i pappret med Crop-A-Dile Big Bite och sedan trätt en repstump igenom så att det ska se sytt ut. Fjärilen har jag krackelerat med hjälp av Crackle Accent.

För att sätta fast biljetterna har jag använt mig av en liten repstump.

Det roliga med denna idé tycker jag är att man kan göra det till så många olika tillfällen. Det behöver ju inte nödvändigtvis vara ett kärlekshäfte utan kanske en bra födelsedagspresent med presentbiljetter..?

Tack för att ni kikade in!

Kram Anna

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Kärlekshäfte

  1. Monica skriver:

    Vilken härlig idé!!

  2. Lone skriver:

    så underbart häfte 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *