Kort med ficka för operabiljetter

Hallå där alla glada scrappare!
Idag visar jag ett alster som jag gjort med tanke på att ge bort
operabiljetter. Jag har gjort ett vanligt kort och sedan gjort
en ficka på insidan för biljetterna.

Hoppas ni gillar detta!

Papprena jag har använt är från två olika pappers stack. Det första är Graphic 45’s curtain call, det är därifrån jag fått motivet. Det andra stacket är DCWV Performance papper stack, där resterande möntrade papper kommer ifrån.

Blommorna har jag själv gjort genom att använda mig av papper från DCWV Performance och Tonic Studios stansar Petal Pairs Box set 2. Den vita blomman kommer från ett mycket schysst paket med blommor Petaloo Color me crazy flowers pack, i det finner du otroligt mycket blommor till ett bra pris.

På insidan har jag gjort en ficka där det är tänkt att man ska kunna stoppa ner operabiljetterna i. Här har jag gjort en liten Anna Lilja specialare och ”sytt” på insidan, med hjälp av en repsnutt och verktyget Crop-A-Dile Big Bite.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *