Kaisercraft-fjärilar med Perfect Pearls

En av mina kollegor fyller år och då behövs ett kort. Detta är gjort efter en skiss i Svensk Scrapbookings födelsedags-CC som var för ett tag sedan.


Jag gjorde en kortbas av svart cardstock. Resterande papper kommer från Kaisercrafts paperstack Timeless Black & White. De har ett lite annorlunda format då de är 6,5″x6,5″. Tyckte det blev lite väl svart-vitt så jag färglade fjärilarna med Perfect Pearls. Lade en liten hög pulver på mitt craftsheet och sprayade med vatten i en minimister (till vanligt vatten, som brukar gå åt mer, har jag oftast en lite större sprayflaska). Sen tog jag en pensel och målade. Ju mer vatten man har desto tunnare blir givetvis färgen. Det blir ett vackert skimmer som syns lite för tydligt på fotot (väldigt läckert i verkligheten), men färgerna syns lite bättre i bilden nedan. (De färger jag använt är: Perfect Pearl, Cappucchino, Perfect Bronze, Biscotti och Perfect Gold.) Skar ut cirkeln med min cirkelskärare från Martha Stewart. Alla kanter är skrapade och inkade med Black Soot Distress.


Till den utstansade fjärilen har jag använt en ny punch från EK Success. Den stansar ut tre olika fjärilar med samma stans.
Ek Success Slim Layering Punch (bild från EK Success)
En helt solid, en med lite hålmönster och en med mycket hålmönster. De blir väldigt läckra att sätta ihop som jag gjort, men man kan lika gärna använda dem en och en. Jag använde vit cardstock som jag färgade in med Perfect Pearls. Grattis-stämpeln är embossad i svart.


På insidan använde jag samma papper som på utsidan. En liten fjäril som blivit färglagd men hamnade utanför cirkeln klippte jag ut och klistrade här i stället. Använde en die för att stansa ut en skrivyta. Just denna finns inte kvar, men det finns många andra… Blir snyggt att skriva på med vitt eller guld (guldpenna finns i fysiska butiken).

Det här inlägget postades i Inspiration, Verktyg och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Kaisercraft-fjärilar med Perfect Pearls

  1. Karin skriver:

    Så vackert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *