Stämpla med Distress Stains

Jag har gjort en liten jul-tag av en Ranger Inkssentials Black Surfaces-tag. Det är lite kul att inte bara göra traditionella julgrejor, svart är ju alltid snyggt, även i juletid.

IMG_5851

Jag har använt en bakgrundsstämpel med stjärnor från Inkido som just nu ligger bland kampanjvarorna så passa på medan den finns kvar, den är jättefin och användbar! Den har jag duttat på med Distress Stains Picket Fence. Färgen är lite rinnig och stjärnorna blir inte jättetydliga när man duttar direkt på stämpeln men jag tycker att effekten blir fin och lite mjukare. Jag har även dragit med stainsen efter kanterna på tagen.

IMG_5852

Den fina julshälsningen är från ett Tim Holtz-set som heter Christmas Memories. Egentligen är det en lång stämpel men som kortmakare är det rätt svårt att rymma den stora stämpeln någonstans. Jag skar helt enkelt av den på mitten och när jag vill ha den lång så sätter jag bara ihop den på klossen. Jag har skurit av den i en V-form mellan orden så att jag lätt ser att det blir rakt och fint när jag sätter ihop den. Jag har stämplat med silverfärgad dyna och embossat med clear-pulver. En chipboardfigur från Cosmo Crickets Mitten Weather fick pryda tagen. Mitten Weather finns i shoppen som Crafting Kit, det är jättefina papper. Tyvärr finns inte chipboardfiguren med där utan den hittade jag i gömmorna, men papprena är underbara och de flesta är mer vintriga än juliga.

Vi ses igen nästa vecka! Ät en pepparkaka och mys med lite tända ljus och julmusik så går tiden fort tills dess.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *