Gran #3

Idag är jag tillbaka med ännu ett grankort. Yippie hoppas jag att ni säger!!(-: Hursomhelst – här började jag med att stämpla vanlig kraft cardstock med Hero Arts  Graph Background. Gick sedan på ganska hårt med Walnut Stain i min inkblender för att få till den bruna bakgrundsfärgen. Stämplde granen från  Hero Arts nya julset Joy of the Christmas season i samma ink och färglade den sedan med mina daubers.

 Sedan fick den några kulor i form av självhäftande pearls. Fäste den på bakgrunden med fästkuddar och stämplade sedan en sentiment på en remsa cremefärgat papper och satte runt nedre delen av kortet.  Gjorde kortbasen och fäste mönstrat  papper från Websters Pages innan resten sattes dit med ytterligare några fästkuddar!!!

 För länkar till produkterna jag använt kan du kolla HÄR

 Ha en skön vecka, kram Karin

http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gran #3

 1. Anna Hektor skriver:

  Återigen – superfint!!
  Här är min version av dina grankort…:
  http://designbyhektor.blogspot.com/2011/12/julkort-2011.html

  God Jul!
  //Anna

 2. Christina skriver:

  Håller med Anna!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *