Vilda tomte leker tittut

Deltog i en utmaning där man skulle använda en annorlunda vikning, färgen orange, en uggla (eller flera) och dessutom skulle det vara ”juligt”. Uggla, orange och jul hör inte riktigt ihop i min värld men så råkade jag få syn på mina nya Vilda-stämplar och plötsligt visste jag hur jag skulle göra. 🙂


Jag började med ett kraft cardstock och vek enligt beskrivning som jag hittat här. Skar till ”paneler” i vitt cardstock och inkade kanterna med distress Walnut Stain. Stämpeln Merry Christmas kommer från Hero Arts clearstampsset ”Let the Angels” och ugglan från ”Magic Holidays” (också Hero Arts). Just dessa stämpelset har några år på nacken och finns inte i butiken, men de kanske går att beställa hem om någon vill! Båda är stämplade med Archival Ink Sepia.


De underbara tomtarna kommer från Vilda Stamps. (Det har kommit in massor av stämplar från Vilda, kika gärna på resten också…) De är stämplade med Archival Ink Sepia och färglagda med vattenpensel och distress dynor. Även ugglan är färglagd på samma sätt. Ögonen har fått lite Glossy Accent för att synas bättre och i glorian finns lite stickles. Den främre tomten är utklippt och fäst på kortet med 3D-kuddar.

Hoppas ni alla har en härlig tredje advent!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Vilda tomte leker tittut

  1. Ziro skriver:

    Jättefint kort! Kul idé att använda alla tre tomtarna på det där sättet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *