Gran # 4

Idag får ni det sista grankortet – men om det inte varit för att jag var rädd för att alla tröttnat hade jag kunnat hålla på många veckor till – lovar att ingen som köper detta set (granen finns även att köpa ”ensam” som cling stamp) blir besviken (-: -så många underbara möjliheter.

Denna gång blev det ett supersnabbt julkort som du snabbt gör flera av om om du som jag  har ont om tid men flera som du tycker är värda handgjorda kort istället för  tråkigt tryckta massproducerade kort.

Har helt enkelt bara stämplat och embossat granen och sedan sentiment från Hero Arts Joy to All med Ranger’s guld på mörkbrun cardstock. Dekorerat med lite rosa rhinestones och sedan fäst det hela med 3d-kuddar på Cosmo Crickets Mitten Weather papper.

Ha en skön vecka, kram Karin

http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *