Happy New Year!!!

Hej!!!

Jag lovade ju förra veckan att återkomma med fler kort med Hero Arts alldeles underbara cling stämpel Magical Background – och det får ni redan idag – För visst passar den alldeles utmärkt till fyrverkeri himmel på ett nyårskort??? Det tycker jag i allafall. Men som sagt är den suverän året om. Jag LOVAR att detta inte var sista gången ni fick kort där jag använt den -så kär är jag (-: Hus-stämpeln  är  även den från Hero arts och en annan av mina favisar.

Lite bling  piggar upp vilket kort som helst!

Önskar all ett riktigt gott nytt år, Kram Karin

http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

2 svar på Happy New Year!!!

  1. Maya skriver:

    Så fint! Det ser verkligen ut som fyrverkerier och staden är fantastiskt fin!

  2. designbyhektor skriver:

    Underbara stämplar!! Gott Nytt År till er med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *