Flaskkort

Jag har gjort ett par flaskkort med hjälp av Silhouetten. Det går rätt lätt att göra en egen mall och skära/klippa ut dem för hand men jag gillar att skära ut det jag vill ha med sillen för att spara lite tid. Jag gjorde båda korten i rekordfart då jag först gjorde julvarianten och sen fick veta att det inte var en julklapp utan en 60-årspresent och fick börja om.

IMG_5896IMG_5898

Jag har skurit ut flaskkortet i kraftfärgad cardstock och färgat in kanterna med Walnut Stain distressdyna. Den vackra pumlan är från Tim Holtz set Christmas Memories. De andra stämplarna hade jag i mina gömmor. Jag har tagit gamla foamsiffror och embossat med ett par lager guldfärgad UTEE då jag inte gillade färgen på dem. Det är ett bra knep när man har alfabet som är snygga men inte matchar, färga in dem med akrylfärg eller embossa med UTEE så blir de som nya Jag har även använt en perfect medium penna för att färga in kanterna och gjort prickar som jag också embossat med UTEE. Pappersblomman är utstansad med Tim Holtz mini paper rosettes.

Ett tips för Silhouette-ägare. Har ni sett att man kan köpa prenumerationer på Silhouette store? För en liten summa varje månad så får man ladda hem mycket roliga grejor. Det är väldigt prisvärt om man laddar hem mer än 5-6 former varje månad.

Nu vill jag önska er alla ett gott nytt år med mycket pyssel. Mitt scrappiga nyårslöfte är att göra lite annat än bara kort nästa år. Kanske ska jag försöka mig på några fler LOs rent utav. Just nu jobbar jag på ett litet recepthäfte för alla julrecepten så att jag slipper leta så mycket varje år. Det kanske dyker upp här framöver, jag har gjort en egen mall och skurit ut med Silhouetten, det är roligt att göra egna mallar så att det blir precis som man vill ha det. Vad är ditt scrappiga nyårslöfte???

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Flaskkort

  1. Sindra skriver:

    Åhh, vad fina de blev! Jag har ingen Silhouette men är mycket impad över allt man kan göra med den 🙂

    Gott Nytt År! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *