Gott Nytt med krympplast

Hej på er!

GOTT NYTT ÅR!

Visst firar ni väl in det nya året ikväll? Det skall iallafall jag göra, och en sådan här speciell kväll, så behövs ju en extra speciell dukning, så det jag tänkte visa er idag är lite idéer till dukningen inför ikväll.

I bildspelet nedan kan ni se hur jag på egen hand har fått till namnringar till vinglas och servettringar. Ringarna till glasen  är gjorda med Krympplast och ståltråd. Lite längre ner har jag gjort en video, där ni kan se hur krympplast fungerar. Men det jag har gjort är att jag dammat av ett gammalt stämpelset med bokstäver och med hjälp av StazOn, stämplat text på plasten. Sedan stansade jag ut en cirkel och gjorde ett hål i kanten, Värmde det hela med värmepistol och som lite extra effekt så använde jag Glossy accent att limma fast turkos cardstock på baksidan.

Till servettringarna då? Jo, jag tyckte att en klocka som närmar sig tolvslaget kändes passande, och till det turkosa på bandet runt servetten har jag använt den underbara stansen ”Celtic Strip” från Tonic.

[slideshow]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=87t27JbxS1M]

Tack för titten!

//Tina

GOTT NYTT ÅR!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

5 svar på Gott Nytt med krympplast

 1. Elin skriver:

  Gott Nytt År! Tack för videon 🙂

 2. Barbro skriver:

  Kul ide att göra placeringskort!! Resultatet: JÄTTEFINT!!!

 3. Matilda skriver:

  Gott nytt år på dig och en god fortsättning!

 4. Eva Murman skriver:

  Precis som vanligt så blir allt du gör urläckert. Bildspelet var jättebra.
  Kram och god fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *