Stamp and emboss combo!

Ni har väl inte missat Hero Arts fatastiska kombinationer av stämplar och embossing folrdrar och stämplar och dies. Nu är det superenkelt att göra vackra och välarbetade kort på nolltid!!! Just nu behövs det tack kort efter helgen – inte för att jag fick så mycket presenter ( – trots att min önskelista var väldans lik Mayas), men lill-killen fick desto mer (-:

Dessa går så fort att man lätt snor ihop en kortserie på någon timma – att ge bort i present – eller använda själv så klart. Här tog jag cardstock i några olika toner lila, stämplade dessa med Floral Wreath # 657768 och klippte ut. Körde dem sedan genom cuttlebuggen med den tillhörande embossing foldern (sätt några tejpbitar så du får embossingen precis där du vill ha den)

Färglade sedan blommorna i en mörkare ton lila och fäste sedan detta på min cardbase med fästkuddar (Cicci tror jag äter dessa som smågodis -men icke – jag tycker bara dom är så suveräna och ger varje kort ett mer arbetat utseende!)

Just Floral Wreath bakgrunden passar perfekt att sätta någon söt figut i mitten på. Jag paperpiecade Hero Arts Fox E5465 med papper från Cosmo Cricket.

Ha en skön vecka, kram Karin

http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *