Produkttipset: EK Success Powder Tool

Jag är nog världens sämsta embossare. Hur jag än gör så hamnar det pulver både här och där. Min lösning är att hålla mig till genomskinligt embossingpulver så att det inte syns när jag klantat mig. Men så såg jag en film där de använde EK Success Powder Tool.

IMG_5978

En sån enkel grej och den gjorde hela skillnaden. På produktbeskrivningen står att man använder den till att pudra baksidan på klistermärken för att ta bort klistrigheten och liknande saker. Jag borstar med den på pappret jag tänkt embossa, sen stämplar jag och så emossar jag och det är sån skillnad! Det vita joxet i behållaren tar bort alla fettfläckar från fingrar och liknande och embossingpulvret fastnar där det ska. Jag har gjort en väldigt oventenskaplig jämförelse.

IMG_5975IMG_5977

Mest skillnad gjorde det på den vita cardstocken. Men jag har bara strött på embossingpulvret och knäppt två ggr på båda för att det skulle bli lika. Men när jag testat lite mer så blir resultatet ännu bättre, jag knäppte nog inte nog bestämt. Jag är jättenöjd med min Powder Tool. Jag har bara en invändning mot den… Pulvret i den är parfymerat, typ tantparfym. Jag gillade inte alls doften men det är bara när jag använder det som den känns och det är det värt det när jag nu kan använda mina embossingpulver igen.

Det här inlägget postades i Verktyg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Produkttipset: EK Success Powder Tool

  1. annica skriver:

    Jag har ett mindre luktande alternativ.
    En makeupsvamp som jag gnuggar över pappret innan jag börjar stämpla och embossa. Det blir superbra!
    /Annica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *