Wishes are……

Hej på er allihop!

Hur har ni det såhär i vinterkylan? Jag själv njuter av att kunna sitta och pyssla, med en varm kopp te på skrivbordet och se på frosten utanför fönstret.

Så, vad skall ni få för inspiration från mig idag? Jo, jag skall visa er en tag där jag har använt mycket roligt.Ja de e väl lika bra att starta från grunden, tagen är utstansad med Tag & bookplate från Tim Holtz, på den har jag satt en utriven boksida som jag har skrynklat till en boll och sedan slätat ut och limmat fast. Hela tagen är sedan täckt med Distress stain- Vintage photo och detta har fått torka. Nästa steg är Perfect pearl. Jag tror nog att ni ser det blåa skimmret på blomman och på skrynklorna i pappret, denna underbara effekt får man genom att blanda ca ett kryddmått med 1-2 droppar med vatten och sedan är det bara att pensla på där man vill ha det. Stämpelmotivet kommer från TimHoltz´s set Good thoughts och det är stämplat med StazOn- Timber brown och sedan utklippt ord för ord. Hur har jag då gjort blomman? Jo, den är gjord med de tre retrostansarna Small Medium och Large. Fyra av varje storlek, en brad i mitten, blöt ner, skrynkla alla blad mot mitten, låt torka och veckla ut. Både blomman och resten av tagen har fått sig en omgång med Inka gold-Gold och minipärlorna och kedjan är fastsatta med Glossy accent.

  

Tack för titten!

//Tina

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

6 svar på Wishes are……

 1. Eva Murman skriver:

  Så läckert med de olika strukturerna. Riktigt snygga färger ihop.
  Kram Eva.

 2. Sari Hänninen skriver:

  Vansinnigt fint gjort, tjejen!

 3. Mim... skriver:

  Riktigt läcker!!
  Ha det gott…

 4. Anita Pilman skriver:

  Urläcker!

 5. Barbro skriver:

  Som vanligt: Ljuvligt fint!

 6. snojbi skriver:

  Såååå himlans läckert
  Trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *