Vår Fjärilar

Denna veckan tänkte jag prova mina nya Distress Ink Spring Tim Holtz förstås, fick följa med mig hem när jag var på besök på Cili In Papers senast. Även denna vecka tänker jag också använda Fjärilarna med Framelits Dies från Sizzix.

Det perfekta pappret för Distress Ink är förstås ett papper från Rangers Inkssentials Specialty Stamping Paper, det är en stor skillnad att jobba på detta pappret med  Ink Blending  Tools jämfört med att ha ett vanligt cardstock. Detta pappret har en matt yta och känns helt annorlunda att ta på lite fett. Att jobba med Distress Ink på dessa är helt fantastiskt, sitter som berget och jag tycker också att det är mycket enklare att få Blending Toolen att löpa jämnt över pappret. Har ni inte prova så tycker jag att det är värt att testa.

Jag börjar med att färga in 3 remsor 14×4,5 cm med det nya Spring Distresserna, sedan för att få en effekt på mina fjärilar har jag valt att stämpla dem med Kaisercrafts stämplar,  Lace, Sheet Music, Graffiti

Sen har jag gjort 3 fjärilar av den mindre storleken av varje färg, det gula fäste jag helt mot kortet och 3 blingstenar på varje. De andra färgerna fäste jag bara kroppen och spröten på fjärilarna och lyfte vingarna så att det ser ut som om det flyger.  Allt fäster jag sedan på ett vitt kort som bas, för att ta upp färgen på den Peacock Feathers färgade fjärilen har jag lagt ett cardstock i samma färg och sedan på nytt ett vitt så att fjärilarna kommer att synas. Längst ner har jag stämplar i Distress färgerna Spring med Happy Birthday Day(för att använda 3 färger igen).

Det färdiga kortet blev så här!

Ha en bra dag och njut av solen och värmen som vi väntat på så länge.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Vår Fjärilar

  1. Barbro skriver:

    Härligt med så fina fjärilar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *