Simple Stories Part 1

Jag var i veckan på butiken på Lantmätaregatan 11 CiLi in Papers och fick då syn på det nya härliga pappren från Simple Stories och som av en händelse så fick det ju följa med hem:-)

En härlig kollektion som heter Summer Fresh Double side-cardstock, vilket innebär att man får ju dubbelt så mycket inspiration.

Pappren som jag använt här är Country Garden och Sunshine & Happiness, cirkeln har jag skärt ut med Sizzix Framelits Dies Circles.

Sen kunde jag inte motstå den nya stansaren från Tonic-Floral Strip, så himla lätt att jobba med då den går på kugghjul och klarar upptill 400 g papper med ett perfekt resultat.

Kanterna på Country Garden pappret har jag chalkat för att få det att se lite slitet ut.

Jag hittade i mina gömmor passande brads som jag tog bort benen på. Föredrar att göra det för då slipper jag hål i pappren och se benen på insidan av kortet. Det är lätt att böja av benen och sedan fäster jag bara mina brads med 3D-kuddar. Have a Great Day kommer ifrån mitt set från Sizzix Framelits Dies-Bicycle, att stämpla med cling-stämplar är en helt annan känsla än både Clearstamps och det stämplar man monterar själv. Cling-stämplarna ger väldigt bra och rent avtryck.

På baksidan av kortet har jag använt mig av Dremveaver Stencils-Music som jag tycker passar fint till mitt sommartema. För att få effekten av att det är lite upphöjt så skall man använda embossing pasta och jag gillar den som är i pärlemo för den glittrar så himla fint.

Så här blev det färdiga kortet, chipboardsiffrorna har jag först målat med Akrylfärg men blev inte riktigt nöjd så jag drog på lite Crackle paint och vips så var jag nöjd igen.

Nu väntar jag bara på att den riktiga sommaren också kommer..

Ha en skön dag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *