Mask och maskning…

Hej!

Här har jag gjort ett kort till en familj som precis flyttat, inte till ett nytt hus utan till ett gammalt hus. Mycket reparationer kommer det att bli, men det blir jättebra.

Började med att stämpla svampstugan från Vilda Stamps på Inkssentials Specialty Stamping Paper, stämplade även på ett enkelt papper och detta klippte jag ut. La det urklippta över det som jag stämplat på kortet och sedan la jag Crafter’s Workshop Templates 6″x6″ över. Färgade gräsmattan med Distress Ink -bundled sage- och älven som rinner förbi med Distress Ink -broken china-. Stämpeln ”Lycka till” kommer även den från Vilda stamps. Huset har jag färglagt med Distress Markers och på taket och fönstren har jag lagt Glossy accents

Använde samma mask till insidan av kortet.

Måste ju bara tala om en kul historia om kortet. Jag var jätteglad att jag fixade rätt adress men skit jag glömde att skriva inuti vem kortet var ifrån. Tur att mottagarna kunde räkan ut var det kom ifrån, jag fick ett sms och ett gott skratt. Får nog skriva i till semestern när jag åker dit.

 Ha det gott önskar Birgitta……

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Mask och maskning…

  1. Vildas Puck skriver:

    MEN…såååå snyggt …älskar färgläggningen och de små rutorna 🙂
    Vildas Puck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *