Gott Nytt År

Denna veckan har jag ju fått förmånen att blogga på självaste Nyårsdagen och vad är mer passande än ett Nyårskort förstås 🙂 .

IMG_1819

Här har jag lekt med Stampendous Mica Kit och Stampendous Treasures Frantage Glitter Kit. Mica kitet är med stora flakes och Glitter kit är med mindre pulver. Det är jätte viktigt att använda sig embossingfönen underifrån och gärna Ranger Ink Heat Tool så den bränner på rätt sätt utan att få pulvret att flyga åt alla håll. Jag är jättelycklig då det låg en Ink Heat Tool i en av mina julklappar och inte minst min sambo som också slipper höra allt oväsen från min gamla” fejk-fön”.

Under all embossingpulver/flakes har jag stämplat med Archival Ink-Jet Black klockan som finns i Tim Holtz CMS029 Soulful Journey(tyvärr finns den inte i Webshoppen men den går säkert att beställa.)

Gott Nytt År stämpeln har jag snott från en Julstämpel och till det några Rhinestones.

IMG_1816

Tagen kommer från Kaisercrafts-Just Belive, ett 12×12 ark med bara tags, den finns på CiLi in Papers men tyvärr så är den inte inlagd i web-shoppen. Men ett besök i butiken så får ni klämma och känna på det live.  Den nya fina Star Square Die från Tonic Studios som precis kommit in till butiken kunde jag inte låta bli att använda. Siffrorna kommer från Jilibean Soup Alphabeans-Whipped white (denna gången siffrorna i rätt ordning) som jag färgat in med en mörkröd penna från Spectrum Noir.

IMG_1809

Så här ser Disen från Tonic Studios ut och den går ju självklart att kombinera med Border Punchen Simplicity Star. Jag tycker att det är väldigt roligt när man kan använda samma mönster men i olika former.

IMG_1815a

Det färdiga Nyårskortet ser ut så här och på så sätt vill jag önska er ett riktigt Gott Nytt 2013.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *