Januari börjar året…

Första gången jag såg serie Place in Time från Graphic 45 så gav den habegär (vilket många av deras papper gör tycker jag). Så jag införskaffade båda seten 8×8″ och 12×12″tokigt men sant. Här har jag använt 8×8″ setet till ett göra grunden till en almanacka och blandat upp det med bilder från 12×12″ setet.

I ena hörnet har jag gjort en stjärna med en stencil från Dreamweaver med vit pasta och på den lite Pearl Glitter från Stampendous innan pastan stelnade.

Barnen på kälken är från Graphic 45 Place In Time Chipboard Die-Cuts Tags 1 och så lite Deco Art Snow på texten.

En tag från det stora setet att skriva lite på som skall kommas ihåg i Januari tex födelsedagar som jag är hopplös på att minnas, jo dagen efter när det är för sent kommer jag ihåg. Så jag har sänt många bättre sent än aldrig kort.

Komihåg tagen och datumkortet har jag satt på brun cardstock. Sedan satte jag 3D-tape på tre sidor av datumkortet så att det gick att sticka in tagen under datumkortet. Datumkortet är också från det stora setet och här har jag stämplat med siffror från Stampendous. Vardagarna stämplade med Memento Espresso Truffle och helgdagarna med StazOn Blazing Red.

Önskar dig ett härligt pysselår 2013, Birgitta

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Januari börjar året…

  1. Maiden skriver:

    Wow så snyggt! 🙂

  2. eva helen skriver:

    Nydelig kalender 🙂 med flotte mønsterpapir

    Klem Fra Eva helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *