Kaisercraft – Attitude

Det finns ett superläckert papperspaket från Kaisercraft som heter Attitude, det innehåller 12 mönstrade papper och ett ark med stickers och bokstäver – så läckra grejer! Jag blev ännu gladare när jag öppnade paketet hemma och såg att baksidorna var lika snygga som framsidorna, eller vad säger ni om detta;

DSC_0004

Idag tänkte jag visa en layout som jag gjort där jag bara använt papper och dekorationer från kittet, och så lite gesso och en stencil…

DSC_0001

Stencilen jag har använt kommer från Crafter’s Workshop och så har jag kladdat över med lite gesso. När det hade torkat gick jag över med lite distress vintage photo.

DSC_0002

Jag har använt totalt 6 sidor av de mönstrade papperna, och flera stickers – men ändå finns det ju massa kvar att göra fler roliga saker med! Nästa vecka tänkte jag visa ett kort jag gjort med samma material! 🙂

DSC_0003

Ha en härlig fredag och passa på å pyssla mycket! Snart är det slut på jullov, ledighet och lyx – dags för lite allvar igen! 😉 Kram, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Kaisercraft – Attitude

  1. Pingback: Attitude till en 80-åring | ciliinpapers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *