Sommarälva

Kortet är i form av en ficka, som jag har präglat med en underbar embossingfolder med motiv av löv, ifrån Sizzix, det är sedan infärgat med distressfärgen Gathered twig, Det turkosa mönsterpappret är utstansat med en scallop die ifrån sizzix och kommer ifrån My minds eye om jag inte missminner mig.

Den söta lilla tjejen som sitter på svampen kommer ifrån Crafters Companion och är färglagd med distresser.
Textrutan till texten är även den utstansad med en sizzix die och den fina texten kommer ifrån Vilda Stamps.
För att få textmotivet tvåfärgat så är det perfekt att använda Distressmarkers att färga stämpeln med istället för stämpelfärg. De två vita rosorna på kortet har jag själv trixat ihop med blommor från den näst minsta retro stansen och resterande dekorationer är blandat från mina gömmor.
Hoppas att ni gillade kortet!
Tack för titten!
//Tina
Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *