Vi komma…

Hej, nu är det redan söndag igen och min tur att visa ett ”alster”. Det blir ytterligare ett julkort. Kortet är 10 x 15 cm. Denna gången har jag ”plockat” fram embossingsmetoden. Jag har stämplat pepparkaksgubbarna från Vilda Stamps (finns inte i webbutiken just nu men är på väg in) på brunt cardstock med embossingsdyna och hällt över vitt embossingpulver som fastnar där jag har stämplat, det som inte fastnar hälls tillbaka i burken. Nu ”fönar” jag ”gubbarna” med Ranger Heat it craft tool så att embossingpulvret smälter.

P1010255

Embossingen liknar glasyr på ”pepparkakorna”. Jag har klippt ut gubbarna och satt dem på 3D-kuddar för att få lite liv i kortet.

P1010254

”Vi komma…” är gjort likadant som pepparkaksgubbarna. Det mönstrade pappret kommer från Maya Design, Vintage Winter. Stjärnorna är från Studie Calico. Tycker de är så fina och användbara. Jag har även virat snöre, Queen & Co, Twisted Twine tre varv runt det mönstrade pappret samt satt några bruna blingstenar.

P1010257

Även insidan har jag embossat God Jul. Alla stämplar jag har använt kommer från Vilda Stamps. Tyvärr har korten blivit lite mörka – precis som det är ute men hoppas ni kan se ändå. Ha en fortst skön söndag /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *