Sista julkortet för i år.

Idag är det dan före dan före dan så det får bli det sista julkortet för i år. Kortet började jag med på Vildas träff i höstas men har gjort klart nu. Ibland kan vissa prjekt få ”mogna till” innan jag gör dem klara. Granen har fått iskristaller genom att jag har använt Ranger Emboss it dabber, clear och sedan Embossing powder, sticky. När jag har värmt det lite med fönen så att det börjar smälta skyndar jag mig att hälla på Distress stickles dry glitter och värmer en stund till så att glitret fastnar.

P1010361

Mönsterpappret kommer från Maja Design, Julen är här. Bottle Caps har jag embossat med embossingspulver, koppar. Stämpeln kommer från Vilda Stamps, Inchkit svenska texter, jul. Snöret, Twisted finns liknande.

Kortet är ett staflikort.

P1010366

För att kortet skall få ett stöd så har jag stansat ut en granrisbård från Memory Box. Den har jag fäst med svart 3D tape, för den svarta syns mindre. Även de små pepparkaksgubbarna kommer från Memory Box.

P1010365  Visar här hur ”stafliet” fungerar.

Önskar Er Alla en riktigt God Jul! /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *