3 favoriter

Då var det dax för mej Birgitta att berätta vilka 3 saker som är mina favoriter och som jag inte kan klara mig utan när jag papperspysslar.
Nr 1: Är absolut SCOR-TAPE den bästa tape som finns och som finns i flera olika bredder. Mitt första möte med Scor-tape var för några år sedan när Cicci lämpade över ett Graphic 45 album till mig som hon tyckte att jag skulle sätta ihop. Visst hon sa att passa dig Scor-tape fäster direkt, men ja ja det fixar väl jag. Men jag lovar den fäster direkt finns inget utrymme för att tejpa fel.
Scor-Tape .625X27yd 5/8"

Nr 2: Är min skärmatta.
Den här jobbar jag alltid på har försökt att använda Craft Sheet  när jag kladdar och målar men det slutar hela tiden med att jag skär sönder dom.
We R Memory Keepers Magnetic Cutting Set

Nr 3: Är min elektriska skärmaskin.
Lyx kanske men den är värd sina pengar flera gånger om.
Craftwell Cut'n'boss Machine
Materiallista:
Scor-Tape
We R Memory Keepers Magnetic Cutting Set
Craftwell Cut n boss Machine

birgitta

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *