Söta när de zzzzover…

För två helger sen var jag på scrapträff! Det är verkligen bland det roligaste jag vet! Att få sitta i flera timmar med massa härliga människor och bara pyssla! 🙂 Jag va riktigt kreativ också å gjorde både ”måste-kort” i form av beställningar samt lite bara för att det är så attans skoj! Denna layout tillhör den senare kategorin! Faktum e att jag först tänkte vara med i en av alla roliga utmaningar men sen bestämde jag mig för att bara skapa för mig! 🙂

DSC_0923 DSC_0924 DSC_0925

Material:

Bella Blvd Double-Sided Cardstock 12X12 – Color Chaos, Scallop Strandz
Bella Blvd Collection Kit 12X12 – Star Student
Heidi Swapp Specialty Stickers Puffy Alphabet
Doodlebug Glossy Enamel Adhesive Sprinkles – Red, White & Blue Stars

Hoppas att ni får en fantastisk helg, jag måste erkänna att jag längtar efter vår och hoppas att den rasar in i samband med att vintern rasar ut i samband med valborg! Massa kramar, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *