Dylusions Stamps

Fortsätter i min Art Journal nu med ett uppslag i svagare färger än den jag visade förra veckan. Här har jag använt akryl färg från Rangers Dylusions Paint. Först grundade jag med 2 gröna färger och lät det torka. Sedan målade jag med vitt och medans det var vått la jag på en stencil och torkade av med en lätt fuktad trasa på vissa ställen på stencilen. Skvätte på med lite små fläckar i svart och vitt. Därefter målade jag en svart ram som när den torkat fick vita fläckar.

Svamparna, det lilla krypet, bladen och texten är från olika stämpelset från Dylusions Stamps. Allt är stämplat med svart Archival ink på mix media papper. Svamparna är färglagda med Dylusions Paint Pens och de fick lite glossy på fläckarna.  Bladen målade jag med Big Brush pen.

Materiallista:
Ranger Dylusions Creative Journal Small 5X8
Dylusions Paint 59 ml – Dirty Martini
Dylusions Paint 59 ml – Fresh Lime
Dylusions Paint 59 ml – Black Marble
Dylusions Paint 59 ml – White Linen
Dylusions Paint Pens
Faber Castell Stamper´s Big Brush Pen 3/Pkg – Green
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Dylusions Cling Stamp 8.5X7 – Toadstool Town 
Dylusions Cling Stamp 8.5X7 – Shut Up And Color
Dylusions Cling Stamp 4/Pkg – Branching Out
Ranger Studio Multi-Medium 113ml – Matte
Dylusions Mixed Media Cardstock 10/Pkg – 8.5X11

Önskar dig en fortsatt bra dag

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *