God Jul med ett Art Journal-uppslag

Jag vill börja med att önska Er alla där ute en riktigt God Jul. På nåt märkligt sätt så är det redan julafton idag. Jag känner att detta året sprang förbi med en jäkla fart, och nu ser jag fram emot ett nytt, underbart scrap-år.
Så här på julafton tänkte jag visa Er ett uppslag jag gjort i min stora Art Journal från Ranger.
Jag har använt mig ut av Dylusions sprayfärger på detta uppslag, jag har sprayat med rikligt med först Postbox Red central på höger sida. och sen har jag använt mig ut Black Marble runt om, för att skapa en liten ram i kanterna och upptill. Efter det har jag sprayat med vatten genom en stencil med snöflingor för att ta bort lite färg, sk ghosting. För att skapa lite mer kontrast så har jag efter det sprayat med först svart och sedan vitt, genom samma stencil som jag använde vatten genom i första momentet.

Upptill har jag sedan stämplat med en stämpel i forma av en mistel, och ner till med en text som säger Merry Christmas. Eftersom jag vet med mig att jag kommer att använda mer vatten efter att jag har stämplat, så är allt stämplat gjort med Archival Ink-dyna. I bladen på misteln så har jag använt mig ut av en teknik som Dyan Reaveley kallar ”bleech-out”. Den går ut på att jag tar en pensel och vatten och 2målar2 i varje blad, för att få inken att reagera igen, och därefter så torkar jag bort med vanligt hushållspapper. Genom att göra så här så bleker jag bort färgen inuti löven, och efter det så har jag målat med sprayfärgen inuti igen, och fått dem att bli röda.
Bären har jag målat vita med hjälp ut av Dylusions paint pen. Alla stämplarna kommer från förra årets julstämplar med Dylusions.

Här ser ni en närbild på de röda löven.

Det var allt för mig för denna gång. Ha nu en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År, så ses vi igen i januari 2020. Scrappa lugnt

Materiallista:
Dylusions Creative Journal Kraft 11.75X9
Dylusions Ink Spray 59ml – White Linen
Dylusions Ink Spray 59ml – Black Marble
Dylusions Ink Spray 59ml – Postbox Red
Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Wood For The Trees
Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Kiss Me Under The Mistletoe
Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Elf Improvement Class
Dylusions Paint Pens 2/Pk

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *