Simple Stories Vintage Garden

Denna veckan har jag använt Simple Stories fina Vintage Garden som jag har kombinerat med det nya stämplarna från Crafters Companion.

Här ser ni att jag har tagit fram mitt Vellum kit, det nya stämpelsetet Born to Fly och Embossingpulver.

Här ser ni hur jag har embossat den fina notstämpeln i Champagne embossingpulver. Vellum är alltid lite trixit att få att fästa snyggt, men här har jag löst det genom att vika kanterna om min bakgrund. Grattis stämpeln kommer från hÄnglar &Wings och är också embossad i Champagne.

Här har jag tagit och Smooshat Distress Oxide i två olika färger och sedan skvätt med svart Gesso som jag blandat med vatten. Notstripen är det som blev kvar efter mitt första kort. Fjärilarna har jag klippt ut förhand från 2×2 arket från Vintage Garden.

Här ser ni det färdiga kortet med det fina fjärilarna och en överbliven Notrad…Texten kommer också från Born to Fly stämpelsetet och är också embossat med Champange.

 

Material:
Simple Stories Simple Vintage Garden District Basics Cardstock 12X12 – 2×2 Elem
Simple Stories Simple Vintage Garden District Basics Cardstock 12X12 – 3X4 Elem
Crafters Companion Collage Stamps – Born to Fly
Grafix Vellum Assortment 8.5X11 40/Pkg
Memory Box Die – Wrapped Stitch Rectangles
Large PEARLustre Embossing Powder Champagne
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Grattis

 

Hoppas att ni får en härlig vecka så här i början av juni, äntligen sommar..eller man hoppas ju.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *