Kort med Wendy Vecchi stämpel

Hej! Idag har jag letat upp en gammal bok som jag har rivit ur sidor ifrån och sedan färgat in med gula, gröna och röda Distress ink. (Man kan ta vad man vill, böcker, gamla tidningar noter etc. Kolla på tex  loppisar, antikvariat efter något att använda )
Jag har tryckt färgdynan med distress ink på min siliconmatta från Ranger och sedan sprutat vatten på mattan. Jag tog mina utrivna sidor och doppade dem i färgerna tills jag var nöjd med resultatet. Torkade lite med embossfönen mellan infärgningarna.
bild1
Dessa färger har jag använt.
bild2
Denna gången har jag använt Wendy Vecchi – Awesome Art stämpel . Jag stämplade med hjälp av Mistin och Versafine stämpeldyna.
bild3
Och klippte sedan ut blommor och blad. En sidan behöll jag hel som bakgrund. Jag limmade fast den på kortstommen och stämplade hej med hÄnglar & Wings alfabet. Ritade en ram runt med en tunn svart penna.
bild4
Många blommor och blad blev det 🙂 Limmade sedan fast dem på kortet.
bild5
Jag avslutade med glossy accents på Hej och två av blommorna.
Det var allt för denna veckan, ses om 14 dagar. Kram <3
bild6

Material:

Bazzill Cardstock

Wendy Vecchi Cling Stamps – Awesome Art
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Alfabet

Ranger Silicone Mat 12X16
Distress Inkpad
Ranger Ink Heat Tool
MISTI Stamp Tool
VersaFine Ink Pad Onyx Black
Inkssentials Glossy Accents 59ml
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 200N

250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *