Kort och Tags från Live med Spectrum Noir Sparkle Pens

I söndags var det dags för LIVE på CiLi in Papers Facebook och det var min tur att inspirera. Jag gjorde kort och tags. Det var första gången jag provade de fantastiskt trevliga Spectrum Noir Sparkle Glitter Brush Pens från Crafter’s Companion. De är enkla att använda, man kan färglägga, skvätta och de SKIMRAR så vackert när de torkar. Jag har bara ett set än så länge men jag måste nog köpa några till…. de är ju dessutom på rea nu i webshoppen. Jag har också hittat ett väldigt snyggt stämpelset från Crafter’s Companion med stjärnor i en massa olika former. De kommer jag att använda MYCKET!

När jag skapade mina tags så experimenterade jag lite och några saker funkade, andra funkade mindre bra… Jag tycker att det blev en cool effekt att stansa ut ett gallerfönster i tagen. Det är jag supernöjd med. Jag gillar också de metalliska vingarna som jag stansat ut i Mirror Card från Tonic Studios. Det är ett kraftigt papper med speglande yta. Mycket prisvärt.

På de andra tagen använde jag en av Dina Wakleys nya Chipboard fjädrar som mask och sprayade med Tim Holtz nya Distress Oxide spray Salvaged Patina. Ursnygg färg!

Om du missade min LIVE så hittar du den –> HÄR <–

Material:
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Vintage Tea UTGÅENDE.
Tonic Studios Craft Perfect Watercolor Pad US A6 9574E.
Altenew Die Set – Window Sphere.
Tonic Studios Wings & Things.
Tim Holtz Idea-0logy Paper Dolls Die-Cuts 107/Pkg – Vintage Black &…
Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Big Talk Snarky.
Dina Wakley Media Chipboard Shapes – Feathers.
Crafters Companion Photopolymer Stamp Set – Stars & Celebrations.
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Siffror.
VersaFine Small Ink Pad – Onyx black.
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4.
Tim Holtz Distress Oxide Spray 57ml – Salvaged Patina.
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher.
Bazzill Basics Cardstock.
Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 – Spring Silver 9477E.
Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 250gm – Black Velvet Satin.


#Scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting #Stamping  #CraftersCompanion #DinaWakleyMadia #TimHoltz #RangerInk #TonicStudiosUK #TonicStudiosUSA #Altenew #hAnglarWings #Card #Tag #FacebookLive #LiveTutorial

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *