Bakgrund med Gelpress i Art Journal

Godmorgon denna ljuvliga vecka!
Idag bjuder jag (Lisa) på en sida i min Art Journal där jag klistrat in en bakgrund som jag gjort med Gel Press. Enkelt med två blå färger och två olika stenciler från Dina Wakley och det är bara ett ”vanligt” kopieringspapper, därför lätt att klistra in i valfri bok. Ovanpå har jag använt mig av småspill från Dina Wakleys Tissue Paper, nån gammal boksida och utstansade cirklar från ett annat papper där jag lekt med Gel Press. Stjärnorna är en stencil från hÄnglar & Wings, och jag har använt Nuvo Expanding Mousse utan att värma den så kraftigt, då håller den sig fortfarande ganska blank (tips!).  Människan är stämpel från Dina Wakley och texten ur ett stickersblock från Tim Holtz.

2021_05_030321 copy

2021_05_030322 copy

2021_05_030323 copy

2021_05_030324 copy

Material:
Gel Press PolyGel Gel Plate 8×10
Tonic Studios Nuvo Expanding Mousse – Tuscan Gold 1701N
Dina Wakley Media Stencils 9X6 – Cross Hatch
Dina Wakley Media Stencils 9X6 – Pensive Face
hÄnglar & Wings Stencil – Stjärnor
Dina Wakley Media Tissue Pack 7.5X10 20/Pkg – Just Words
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – You Are The Universe
Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Small Talk
Akrylfärger

Kram Lisa

250-lisa2-cip-copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *