Tack snälla kompis du är bara bäst med Tim Holtz

Idag har jag gjort ett kort med hjälp av en mina provbakgrunder som jag gjorde för att prova tekniken till mina ATC-kort som jag bloggade igår. Ett tunt vitt cardstock, en stencil och en vit vattenfast crayons krita och en Distress Ink i valfri färg.

Today I have made a card with one of my backgrounds that I made to try out the background for my ATC-card. The background is a thinner cardstock, a stencil and a waterproof white Crayons and a Distress Ink in the color you choose.

Här ser ni min bakgrund som jag tänker använda till mitt kort idag, den som spar han har liksom 😉 .

Here you have my background never throw anything away 😉 .

För några veckor sedan hade jag otur att bryta min ena fot och blev därför sjukriven och fick helt plötsligt lite tid över..när jag passade på att städa hittade jag dessa söta kompisar. Massor av Crazy Cats &Dogs som jag tydligen hade stämplat upp vid ett tidigare tillfälle. Då jag själv inte hade dies:en till dessa var det att handklippa alla som terapi eller att hör om någon snäll Scapkompis hade diesen för att låna mig.

When I cleaned up my work space I found this cut Crazy Cats&Dogs. I don´t have the dies so it was to fussy cut all or ask if some of my Scrapbooking friends hade the dies to borrow me.

Här ser ni vad jag har tagit fram för att göra mitt kort färdigt. Eftersom jag hade en snäll Scrapkompis som jag fick låna Dies:en av så blir detta förstås ett Tack kort.

This is all the things I plan to use on my card, and I had a nice Scrapbooking friend that I could borrow me the dies so I made a Thank you card.

Min Scrapkompis är ju självklart också en katt-tjej och hennes katt är svart och så klart fick hon också gröna ögon.

Diesen och stämplarna görs inte längre tyvärr, hur man nu kan tycka att dessa söta katter och hundar inte längre är tillräcklig bra för att fortsätta sälja…jaja ni har i alla fall chansen att köpa stämplarna och det går ju att klippa om man nu inte har så tur som jag hade <3 .

The dies and stamps are retired, but If ýou like to buy the stamps there is still available in Cili In Papers webshop.

Material:

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Mini Cats & Dogs CMS272

VersaFine Ink Pad Onyx Black

Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 – Emerald Green 9439E

Lawn Fawn Dies – Scripty Thanks LF690

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Thanks Thanks Thanks LF2405

Tim Holtz Distress Ink Pad – Mowed Lawn

Tänk vad man hittar när man städar ibland fyndar man bland sina egna Scrapbookingsaker.

Ha en riktigt skön Torsdag

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *