En dag på landet med Lawn Fawn

Hej på er!

Idag blir det ett lantligt härligt kort från Lawn Fawn och de underbara ladugårdsdjuren från Hay there och träd och äpplen från Apple-solutely Awesome. Jag gillar stora kort och detta är i 6×6 inch. En av de fina texterna från Diesen Celebration Sentiments från Tonic studios är också med. Idag blev det birthday wishes.

Pappren kommer från Lawn Fawn Spring Fling 6×6. De små äpplena fick lite Stickles på sig som skugga. Jag har använt både grassy border dies, little picket fence border och stitched hillside borders.

Mitt förråd av Spectrum noir illustrator markers växer så sakteliga. Tycker att färgläggningen är roligare nu än någonsin. Att kunna få till perfekta små linjer med penselspetsen och den fina blandningen på skuggorna. Jättekul! Tänk bara på att när pennorna är nya så innehåller de väldigt mycket färg. Det kan vara bra att torka dina stämplade motiv med embossingfönen så att det är riktigt torrt innan du färglägger annars kan även stämpeldynor som är för alkoholmarkers blöda.

Strålarna från solen är gjorda med Lawn Fawns stencil Sunray. Jag har använda distress oxideSolen är bara en avklippt bit från en liten rund dies.

 

Lawn Fawn Single-Sided Petite Paper Pack 6X6 36/Pkg – Spring Fling
Lawn Fawn Dies – Little Picket Fence Border LF1379
Lawn Fawn Stencils – Sunray LF2894
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Hay There LF1595
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Apple-solutely Awesome LF2930
Illustrator Lösa pennor

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #PaperCraft #creative #inspiring #crafting   #CardMaking #Cilipysslatillsamans #LawnFawn #SpectrumNoirIllustrator #Illustrator #tonicstudios

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *